Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 14:34

Περιήγηση δημοσιογράφων σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)Δεκατρείς έγκριτοι έλληνες δημοσιογράφοι, εξειδικευμένοι σε θέματα τουρισμού, επισκέφτηκαν την περιοχή το τριήμερο 03-05 Φεβρουαρίου 2012, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου κυρίου Γιάννη Σμυρνιώτη, στο πλαίσιο της στρατηγικής τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Τρίπολης,.
Στη δημοσιογραφική αποστολή εκπροσωπήθηκαν τα έντυπα: Καθημερινή, Τα Νέα, Έθνος, Εξπρές, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κέρδος, Ημερησία, Πρώτο Θέμα, Αθηνόραμα, Tourism Today, Tourism Lobby, Xenia News, Athens Convention Bureau, Capital.gr.
Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Δήμο Τρίπολης, να περιπλανηθούν στο κέντρο της πόλης, να περιηγηθούν στους αρχαιολογικούς χώρους της Αλέας Αθηνάς, στο βυζαντινό ναό της Επισκοπής, στον Ι.Ν. της Αγίας Φωτεινής, να επισκεφτούν τα Σπήλαια του Κάψια, το Λαογραφικό Μουσείο της Τεγέας, το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου, τα ιστορικά χωριά της Βλαχέρνας, της Βυτίνας και του Λεβιδίου και να γνωρίσουν τοπικούς παραγωγούς και γνήσιους Αρκάδες. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, αποτελούν το τουριστικό προϊόν του Δήμου Τρίπολης, που θα προβληθεί μέσω του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού.
Οι καλεσμένοι δημοσιογράφοι βίωσαν το Αρκαδικό Ιδεώδες, μέσα από το φυσικό κάλλος, τη λαϊκή παράδοση, την απαράμιλλη γαστρονομία και την αρχέγονη ιστορία της περιοχής, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα!
Ο Δήμος Τρίπολης έχει τη δυναμική να αποτελέσει τουριστικό προορισμό 12 μήνες τον χρόνο.!
Η επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης μεταφράζεται από την εδραίωση μόνιμης συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ένα ευρύ δίκτυο αναγνωρισμένων δημοσιογράφων του τουριστικού ρεπορτάζ, με στόχο τη συστηματική προβολή της περιοχής και την στοχευμένη ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος που διαθέτει.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης, που κρίθηκε στο σύνολο της ως απόλυτα επιτυχημένη.
Ο Δήμος Τρίπολης πρέπει να μπει στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας! Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, με άξονα πάντα την στήριξη της τοπικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ  
--
http://www.traveltripolis.gr/
http://www.facebook.com/Traveltripolis/
https://twitter.com/#!/traveltripolis

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER