Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 10:34

Στα κάγκελα για την ΚΑΣΤΑΤ ο δήμαρχος Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Στα κάγκελα για την ΚΑΣΤΑΤ ο δήμαρχος Μεσσήνης

 

Ο Δήμος Μεσσήνης έχει σκεφτεί να κινήσει τη διαδικασία προκειμένου να κηρυχθεί έκπτωτη η εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ, η οποία έχει αναδειχθεί μειοδότρια στον διαγωνισμό του δήμου που αφορούσε την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε στο οδικό δίκτυο η κακοκαιρία του Σεπτεμβρίου του 2016.

Σχετική αναφορά έκανε ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, όταν ρωτήθηκε -στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο οδόστρωμα του δρόμου Καλαμάκι - Αχλαδοχώρι και μέχρι τη Μαθία, με συνέπεια να κινδυνεύουν οδηγοί και επιβάτες των οχημάτων που κινούνται σε αυτόν.

“Υπογράψαμε τη σύμβαση τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα, παρά την καθημερινή μου επικοινωνία μαζί τους” εξήγησε ο δήμαρχος, εκφράζοντας αγανάκτηση για τις διαβεβαιώσεις που -όπως είπε- λαμβάνει ότι σύντομα θα εγκατασταθεί η επίμαχη εργολαβία.
Αναφερόμενος στο ίδιο θέμα, ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Νίκος Ξαρχάκος υπενθύμισε ότι ο διαγωνισμός για το συγκεκριμένο έργο -με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ, από το το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Εσωτερικών- είχε γίνει πέρυσι το καλοκαίρι και η ΚΑΣΤΑΤ αναδείχθηκε μειοδότρια προσφέροντας έκπτωση 61,40%.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER