Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 19:07

Ετοιμάζουν τη δημοπρασία για τις ασφαλτοστρώσεις στον Ταΰγετο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ετοιμάζουν τη δημοπρασία για τις ασφαλτοστρώσεις στον Ταΰγετο

Τους όρους και τη σύνταξη της διακήρυξης για το έργο αποκατάστασης και βελτίωσης του κύριου οδικού δικτύου των χωριών του Ταϋγέτου, προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ, ενέκρινε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας.

“Ολος ο Ταΰγετος περιμένει αυτό το έργο. Στόχος μας είναι να προλάβουμε να ξεκινήσει φέτος και η πίστωση για το 2018 είναι 1 εκ. ευρώ”, παρατήρησε ο αντιδήμαρχος Γ. Αδαμόπουλος.

Πρόκειται για το έργο που θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, μετά την ικανοποίηση σχετικού αιτήματος του δήμου και του δημάρχου Π. Νίκα από τον αναπληρωτή υπουργό Αλ. Χαρίτση.

Το έργο που θα γίνει, αφορά τους ακόλουθους δρόμους: α) Από εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης προς Νέδουσα - Αλαγονία - Αρτεμισία και πίσω στην εθνική, 20 χιλιόμετρα. β) Από εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης προς Καρβέλι - Λαδά - έξοδος στην εθνική, 15,3 χιλιόμετρα. γ) Από εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης προς Μενινά - Περιβολάκια - Ελαιοχώρι - Μονή Δήμιοβας - Αράχωβα, 12,9 χιλιόμετρα και μικρή παράκαμψη στο 4ο χιλιόμετρο της συγκεκριμένης οδού προς Διάσελλα, 2 χιλιομέτρων και μικρή παράκαμψη προς Δενδρά, 1 χιλιομέτρου. δ) Από Ελαιοχώρι έως την οδό Λακωνικής στην Καλαμάτα, 7,9 χιλιόμετρα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER