Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 18:34

Συναντήσεις για την κοινωφελή εργασία στη Δυτική Μάνη

Γράφτηκε από την


Ενόψει της προκήρυξης για την κάλυψη θέσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, ο Δήμος Δυτικής Μάνης διοργανώνει δύο συναντήσεις για ενημέρωση των ενδιαφερομένων, σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των ωφελουμένων και την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Οι δυο συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012. Η πρώτη θα γίνει στις 6 μ.μ. στο Δημαρχείο στην Καρδαμύλη και η δεύτερη στις 7.15 μ.μ. στο Δημαρχείο στη Δημοτική Ενότητα Αβίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους με δελτία ανεργίας σε ισχύ με προτεραιότητα, σε μακροχρόνια και βραχυχρόνια ανέργους που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, σε εμπόρους και λοιπούς επαγγελματίες που διέκοψαν τη δραστηριότητά τους πριν από 2 έτη, σε υπό-απασχολούμενους ελεύθερους επαγγελματίες - επιστήμονες βάσει εισοδηματικών κριτηρίων και σε ανέργους έως 30 ετών.

Η επιλογή των ωφελουμένων θα γίνει με βάση αντικειμενικό σύστημα μοριοδότησης. Μεταξύ των κριτηρίων επιλογής συμπεριλαμβάνονται η οικογενειακή κατάσταση, το οικογενειακό εισόδημα, η κατάσταση υγείας και η εντοπιότητα.

Από το Δήμο Δυτικής Μάνης