Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 17:52

Επαρση “Γαλάζιας Σημαίας” στην Μπούκα

Γράφτηκε από τον

 

Επαρση της “Γαλάζιας Σημαίας” έκαναν χθες το μεσημέρι στην παραλία της Μπούκας ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης και ο αντιδήμαρχος Κώστας Γεωργακόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος σημείωσε ότι η δημοτική αρχή προσπαθεί σε μόνιμη βάση να διατηρεί τον συγκεκριμένο χώρο σε καλή κατάσταση, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η προσπάθεια αυτή “αδικείται” από “ορισμένα δημοσιεύματα που δεν περιγράφουν την πλήρη εικόνα”. Ο Γ. Τσώνης δεσμεύτηκε ότι με βάση τον προγραμματισμό που έχει η δημοτική αρχή, το επόμενο καλοκαίρι η παραλία της Μπούκας θα έχει ένα ακόμα πιο ελκυστικό πρόσωπο.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κ. Γεωργακόπουλος σημείωσε ότι η παραλία της Μπούκας δεν είναι η μόνη παραλία του Δήμου Μεσσήνης, καθώς ο δήμος διαθέτει συνολικά 77 χιλιόμετρα παραλίας, ενώ αναφερόμενος ειδικότερα στην Μπούκα, τόνισε ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις και δικαιωματικά αξίζει τη διάκριση της “Γαλάζιας Σημαίας”, καθώς και πεντακάθαρα νερά διαθέτει αλλά και ευκολίες στην πρόσβαση, όπως και ναυαγοσωστικό σταθμό.

Β.Γ.Μ.