Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 16:57

Κηδεύτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Μιχαλόπουλος

Γράφτηκε από την
Κηδεύτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Μιχαλόπουλος

Κηδεύτηκε χθες το απόγευμα στο κοιμητήριο Καλαμάτας σε κλίμα θλίψης και οδύνης ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Μιχαλόπουλος.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία στο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής, όπου προέστη ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας εξήρε την ανθρωπιά, τη λαϊκότητα και την ευθύτητα του Σωτ. Μιχαλόπουλου. Κι ενημέρωσε ότι με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συνεδρίασε εκτάκτως, τα έξοδα της κηδείας θα γίνουν με δημοτική δαπάνη, η σημαία του Δημαρχείου θα κυματίζει μεσίστια και φωτογραφίες του εκλιπόντος θα τοποθετηθούν στα γραφεία του Β’ ΚΑΠΗ και της Κεντρικής Αγοράς.

Στην κηδεία παρέστησαν η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο πρώην υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της Καλαμάτας, ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, διοικητικά στελέχη και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Καλαμάτας (της ομάδας που υπηρέτησε για χρόνια), πρόσωπα από το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και πλήθος κόσμου.

 

Ο ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ.

Τη θέση του Σωτ. Μιχαλόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας πρόκειται να πάρει ο Τάκης Βασιλόπουλος, ως πρώτος επιλαχών από την παράταξη Νίκα.

Ο κ. Βασιλόπουλος που είναι γνωστός επιχειρηματίας της Καλαμάτας (τζάμια και υαλοπίνακες) και έχει ιδιαίτερη ασχολία με το τοπικό ποδόσφαιρο, πρόκειται να ορκιστεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ενώπιον του δημάρχου.


NEWSLETTER