Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 09:13

Αποστάσεις από την πρωτιά στη δημοσκόπηση της Ν.Δ.: "Τρέμει" κυβέρνηση και Περιφέρεια ο Νίκας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αποστάσεις από την πρωτιά στη δημοσκόπηση της Ν.Δ.: "Τρέμει" κυβέρνηση και Περιφέρεια ο Νίκας

 

Να αποσείσει από πάνω του κάθε σχέση με τη δημοσκόπηση της Ν.Δ., που τον θέλει ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον φέρνει πάνω από τον Πέτρο Τατούλη, επιχειρεί με χθεσινή του δήλωση ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Σχολιάζει ότι έχει έργο να ολοκληρώσει στο δήμο μέχρι το τέλος αυτής της θητείας και πως, για να το πετύχει, χρειάζεται τη στήριξη της Περιφέρειας και της κυβέρνησης, με τις οποίες δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του. Για το τι θα κάνει στις εκλογές του 2019, εξακολουθεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματά τους, ο κ. Νίκας δήλωσε:

«Οι δημοσκοπήσεις, αν είναι φερέγγυες, καταγράφουν διαθέσεις της στιγμής και, προφανώς, δεν προδικάζουν εκλογικά αποτελέσματα.

Οσον με αφορά, το μείζον ζήτημα είναι η πορεία του δήμου και της πόλης και το έργο που πρέπει να παραχθεί στους πολλούς μήνες, οι οποίοι υπολείπονται μέχρι το τέλος της θητείας μας (31-12-2019). Προκειμένου να πραγματοποιηθεί το προσδοκώμενο έργο (πάνω από 15 σημαντικές παρεμβάσεις) απαιτείται άριστη θεσμική συνεργασία με την Περιφέρεια και την κυβέρνηση, αλλά και κάθε φορέα, του οποίου είναι αναγκαία η συνέργεια.

Τέλος, το αν θα είμαι κάπου υποψήφιος ή δεν θα είμαι πουθενά, δεν θεωρώ πως αυτή τη στιγμή είναι ζήτημα προτεραιότητας ή εξυπηρετεί σε κάτι».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER