Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 21:47

Δημ. Σωτηρόπουλος: Να αξιοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες της Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Δημ. Σωτηρόπουλος: Να αξιοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες της Τριφυλίας

"Το μέλλον του νέου δήμου μας διαγράφεται λαμπρό και ελπιδοφόρο και έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει τον ιστορικό του ρόλο που καλείται να διαδραματίσει στη νέα εποχή", τόνισε από την πλατεία της Κυπαρισσίας ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος στην κεντρική του προεκλογική ομιλία, κλείνοντας παράλληλα την προεκλογική του περίοδο.
Ο κ. Σωτηρόπουλος που έτυχε θερμής υποδοχής των υποστηρικτών του συνδυασμού του, τόνισε ότι "ο νέος δήμος παίρνει σάρκα. Είναι εδώ και περιμένει από εμάς που πιστέψαμε σ’ αυτόν να τον κάνουμε πραγματικότητα. Δημιουργήθηκε ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος στη Μεσσηνία, μετά την Καλαμάτα και από τους μεγαλύτερους στην χώρα μας. Η Ελαία, η Αυλώνα, ο Αετός με το Κοπανάκι, η Τριπύλα, τα Φιλιατρά, οι Γαργαλιάνοι γίνονται ένα, μια γροθιά, με άρρηκτους δεσμούς αίματος, παραδόσεων, ηθών, ιστορίας, πολιτιστικών στοιχείων και κοινών μέσων και προϊόντων παραγωγής.
Ο Δήμος Τριφυλίας έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Κατοικούμε σε τόπο ευλογημένο από τον Θεό και προικισμένο από τη φύση απλόχερα με όλες τις χάρες του κόσμου".
Στην συνέχεια τόνισε πως τα δύο βάθρα του νέου δήμου, τα αγροτικά προϊόντα από τη μια και ο τουρισμός από την άλλη εξασφαλίζουν τη μακροβιότητα, ανάπτυξη και ευημερία του δήμου και των πολιτών του.
"Χρειάζεται και τους σωστούς ανθρώπους που θα βάλουν πλάτη, πίστη, εμμονή και εργατικότητα για να κάνουν το όνειρό μας πραγματικότητα. Οι εκλογές αυτές είναι οι πλέον κρίσιμες και αποφασιστικές για την αντοχή του νέου Δήμου της Τριφυλίας. Η ουσιαστική λειτουργία του δήμου θα δοκιμαστεί στην πράξη και ιδιαίτερα την πρώτη αυτή περίοδο που θα τεθούν τα θεμέλια της οργάνωσής του. Είμαστε εμείς που αποβάλαμε κάθε κομματική εξάρτηση και ενωθήκαμε κάτω από τη μία και μοναδική σημαία που υψώσαμε, τη σημαία του οράματος του μεγάλου και ενιαίου Δήμου Τριφυλίας. Από την άλλη είναι όσοι αντιτάχθηκαν με λύσσα στον δήμο αυτόν, όσοι ύψωσαν διαχωριστικά τείχη ανάμεσά μας, όσοι προσπάθησαν να διχάσουν το λαό της Τριφυλίας σε βόρειους και νότιους.
Είναι αυτοί που καλυπτόμενοι πίσω από ψεύτικα διλήμματα αντιμνημονιακής πολιτικής προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν το λαό της Τριφυλίας για τον χαρακτήρα των εκλογών αυτών.
Ο μόνος συνδυασμός που εγγυάται το αύριο της επαρχίας μας, το μέλλον των πόλεων και των χωριών μας, την πρόοδο και ανάπτυξη του δήμου μας είναι ο δικός μας συνδυασμός. Ο συνδυασμός μας είναι ένα, μια γροθιά. Είμαστε ενωμένοι μεταξύ μας και έχουμε κοινούς στόχους και επιδίωξη. Ενα όνειρο, να δούμε να μεγαλώνει, να στεριώνει, να προοδεύει ο ένας, ενιαίος δήμος μας, η ενωμένη Τριφυλία".
Επίσης στην ομιλία του αναφέρθηκε σε μια σειρά από έργα που αφορούν και προγραμματίζονται για την δημοτική ενότητα της Κυπαρισσίας.


NEWSLETTER