Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 08:09

Υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιάννης Λάσκαρης

Γράφτηκε από τον

 

 

Υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Μεσσήνης δηλώνει ότι θα είναι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιάννης Λάσκαρης, διευθυντής της σχολής πληροφορικής “Αλγόριθμος”.

Οπως ξεκαθαρίζει, δεν θα επιδιώξει την στήριξη από κόμματα - “είμαι ξεκάθαρος εξ αρχής, δεν θα επιδιώξω στήριξη από κανένα κόμμα” σημείωσε, μιλώντας στην “Ε”, επισημαίνοντας τα εξής:

“Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου γίνεται μετά από ώριμη σκέψη και ενασχόληση με θέματα που αφορούν τόσο τη μητρόπολη του δήμου -τη Μεσσήνη- όσο και τα χωριά του, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα που έχουμε προσεγγίσει λόγω της ενασχόλησής μας με αυτά, μέσα από δράσεις της εργασίας που εξασκώ όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μου είναι, με πνεύμα ενωτικό, τα χωριά και η Μεσσήνη να ενωθούν και να αναπτύξουμε θεσμούς προς όφελός τους, με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών -που είναι το στοιχείο μας-, ανθρώπινου δυναμικού και φυσικά υπέρβασης μιας νωχελικότητας που υποβαθμίζει την δυναμική που θα μπορούσε να έχει η περιοχή, με τον πολιτισμό της καθημερινότητας στο επίκεντρο, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά”.

Ο ίδιος εξηγεί ότι “σε πρώτη φάση έκανα γνωστό το ενδιαφέρον μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος και σίγουρα το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ζυμώσεις. Περιμένουμε και την οριστική απόφαση για τον εκλογικό νόμο που θα ισχύσει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες θα υπάρχουν άλλες διεργασίες από ό,τι συνήθως - κι αυτό θεωρώ ότι ευνοεί έναν ανεξάρτητο υποψήφιο”.

Β.Γ.Μ.