Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 11:12

Καλαμάτα: Δεν ανησυχεί για το κυκλοφοριακό στη Ναυαρίνου ο Παν. Νίκας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Καλαμάτα: Δεν ανησυχεί για το κυκλοφοριακό στη Ναυαρίνου ο Παν. Νίκας

 “Σαράντα ημέρες το χρόνο υπάρχει πρόβλημα στη Ναυαρίνου”, απάντησε ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, προχθές στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, σε ερώτηση - παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαν. Μάκαρη.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι θα ξαναβαφτούν οι διαγραμμίσεις στον παραλιακό δρόμο και πώς θα λειτουργήσει το πάρκινγκ στο λιμάνι και το φετινό καλοκαίρι.

Εκτίμησε πως το 50% των αυτοκινήτων που φθάνουν στην Παραλία, είναι από περιοχές εκτός Μεσσηνίας, θέλοντας να δείξει την τουριστική αύξηση στην πόλη. Και ανέφερε ότι λύσεις σε ζητήματα παραβάσεων θα αντιμετωπιστούν σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμεναρχείο.

Ο κ. Νίκας είπε με νόημα ότι “επιλέγεται η Ναυαρίνου για τη βόλτα, ενώ υπάρχει η Κρήτης” και διευκρίνισε πως “τα μηχανάκια είναι δουλειά της Αστυνομίας”.

Τέλος, σημείωσε ότι “τα μάτια της γάτας” που είχαν τοποθετηθεί σε δύο σημεία της Ναυαρίνου και εξαφανίστηκαν “προκαλούν θόρυβο, είχαμε διαμαρτυρίες”.

Ο Μαν. Μάκαρης υποστήριξε ότι “το κυκλοφοριακό στη Ναυαρίνου δημιουργεί άσχημη εντύπωση στον τουρισμό, μεγάλοι άνθρωποι δεν μπορούν να περάσουν απέναντι”. Πρότεινε να τοποθετηθούν πεζοφάναρα και ραντάρ, και ανέφερε πως η Ναυρίνου έχει μετατραπεί σε πίστα αγώνων.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER