Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 17:17

Αποζημίωση 2.341 ευρώ ζητεί ο Δήμος Καλαμάτας για ζημιές από τροχαίο στη Ναυαρίνου

Γράφτηκε από τον
Αποζημίωση 2.341 ευρώ ζητεί ο Δήμος Καλαμάτας για ζημιές από τροχαίο στη Ναυαρίνου

Ποσό 2.341,99 ευρώ καλείται να πληρώσει στο Δήμο Καλαμάτας, για τις ζημιές που προκάλεσε, η οδηγός που στις 17 Μαΐου καβάλησε το νότιο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου.

Σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου, την οποία αποδέχθηκε χθες η Οικονομική Επιτροπή, χάνοντας τον έλεγχο, κατέστρεψε με το αυτοκίνητό της μια κολόνα φωτισμού και 4 κάβους (σιδερένια προστατευτικά κολονάκια). Ο δήμος θα εξετάσει αν μπορεί να πάρει τα χρήματα από την εταιρεία όπου είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητό της.

Στο ρεπορτάζ μας για το ατύχημα, στην “Ε”, στις 18 Μαΐου σημειώναμε: «Μια μέλισσα ήταν η αιτία η οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, χθες το πρωί στη Ναυαρίνου (λίγα μέτρα μετά το “Ελίτ” προς την Καλαμάτα) και ανεξέλεγκτο να σταματήσει πάνω στο νότιο μεγάλο πεζοδρόμιο. Το ΙΧ που εκινείτο προς την πόλη, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε τα σιδερένια προστατευτικά κολονάκια (βρέθηκαν στην άμμο) και μία κολόνα του δημοτικού φωτισμού. Ηταν ευτύχημα που το ακυβέρνητο αυτοκίνητο δεν συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ ή μηχανή, και κυρίως που δεν παρέσυρε κάποιο πεζό. Η οδηγός είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος ότι προσπάθησε να απομακρύνει μια μέλισσα που είχε μπει στο αυτοκίνητό της, για να μην την τσιμπήσει, κι έχασε τον έλεγχο”.

Γ.Σ.


NEWSLETTER