Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 10:29

Διαγωνισμός για τον καθαρισμό ρεμάτων στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαγωνισμός για τον καθαρισμό ρεμάτων στο Δήμο Μεσσήνης

 

 

Διαγωνισμό για τον καθαρισμό ρεμάτων προκηρύσσει ο Δήμος Μεσσήνης, με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ.

Ως προθεσμία λήξης υποβολής των προσφορών στην υπηρεσία πρωτοκόλλου του Δήμου Μεσσήνης έχει οριστεί η Τρίτη 7 Αυγούστου, στις 2.45 το μεσημέρι, ενώ η αποσφράγισή τους θα γίνει την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 8 του μήνα, στις 12 το μεσημέρι.

Μεθαύριο Πέμπτη, εξ άλλου, ανοίγουν οι προσφορές του διαγωνισμού για εργασίες στο δίκτυο ομβρίων στην πόλη της Μεσσήνης, έργο με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ. Σκοπός του έργου, όπως σημειώνεται στη σχετική μελέτη, είναι η κατασκευή τμημάτων του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων, υδροφρεατίων και φρεατίων επισκέψεως στην πόλη της Μεσσήνης, προκειμένου να γίνει επέκταση του υφιστάμενου δικτύου “για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων που παρουσιάζονται σήμερα”. Οπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, “με την κατασκευή του έργου θα έχουμε αποφυγή πλημμυρών σε υπόγεια και ισόγεια κτίσματα που ως συνέπεια είχαν την καταστροφή περιουσιών, ενώ θα ανακουφιστεί σημαντικά το σύνολο της περιοχής στο οποίο σήμερα λιμνάζουν όμβρια ύδατα, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στα οχήματα και στους πεζούς”.

Οι θέσεις που θα κατασκευασθούν τα δίκτυα είναι: α) Επί της οδού Πατρίκη από οδό Παύλου Πτωχού έως οδό Σπυροπούλου 50 μέτρα αγωγός. β) Επί της οδού Σπυροπούλου από οδό Πατρίκη έως οδό Δημ. Κούτσικα 100 μέτρα. γ) Επί της οδού Κολοκοτρώνη από οδό Μαιζώνος έως οδό Ηλιοπούλου 80 μέτρα. δ) Επί της οδού Νικάδη από οδό Κουτήφαρη έως οδό Ελευθερίας 50 μέτρα αγωγός. ε) Επί της οδού Πολυτεχνείου από οδό Κουμουνδούρου έως οδό 28ης Οκτωβρίου 120 μέτρα αγωγός. στ) Επί της οδού Κοδριγκτώνος από την οδό Πολυτεχνείου και εν συνεχεία επί της οδού Αριστομένους έως και την οδό Συνταγματάρχου Μπουλούκου 284 μέτρα αγωγός. ζ) Επί της οδού Καπετάν Κρόμπα από οδό Μητροπολίτη Χρυσοστόμου έως οδό Σταύρου Τσούση 50 μέτρα. η) Επί της οδού Καπετάν Κρόμπα από οδό Μητροπολίτη Χρυσοστόμου έως οδό Γεωργίου Παπανδρέου 150 μέτρα. θ) Επί της οδού Ευξείνου Πόντου από οδό Δαρδανελίων έως οδό Καπετάν Κρόμπα 100 μέτρα. ι) Επί της οδού Χιλής από οδό Κωνσταντινουπόλεως έως οδό Σμύρνης 20 μέτρα. ια) Επί της οδού Αριστομένους από την οδό Συνταγματάρχου Μπουλούκου έως και τον ανοικτό ρύακα 100 μέτρα αγωγός και ιβ) Επί της παρόδου Μαυροματίου 190 μέτρα αγωγός.

Η προθεσμία για την εκτέλεση του έργου είναι 6 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER