Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 18:01

Τελευταία ενημέρωση για το σχέδιο στην Κηπούπολη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία ενημέρωση για το σχέδιο στην Κηπούπολη

Για τελευταία φορά ο Δήμος Καλαμάτας καλεί τους ιδιοκτήτες γης στην Κηπούπολη για ενημέρωση για το σχέδιο της περιοχής, καθώς και για την υποβολή τυχόν ενστάσεων.

Συγκεκριμένα, καλούνται οι κύριοι ή νομείς ακινήτων της περιοχής Κηπούπολης του ρυμοτομικού σχεδίου Καλαμάτας, να προσέλθουν στο νέο Δημαρχείο (παλιό Νοσοκομείο - κτήριο Β, όροφος 1, γραφεία 221 - 222) εντός προθεσμίας 15 ημερών από την τελευταία δημοσίευση της πρόσκλησης (η οποία εκτιμάται ότι θα γίνει αύριο), προκειμένου: 1) Να ενημερωθούν σχετικά με την από 17-7-18 συμπλήρωση των πινάκων της 3/2017 Πράξης Εφαρμογής Κηπούπολης. 2) Να λάβουν γνώση της υπ’ αριθμ. πρωτ.: οικ. 3521/17-7-18  σύνταξης της 1/2018 πράξης τακτοποίησης, προσκύρωσης και αναλογισμών για τη διάνοιξη τμημάτων των οδών του ρυμοτομικού σχεδίου Καλαμάτας που βρίσκονται σε επαφή με την περιοχή μελέτης τής υπό σύνταξη 3/2017 Πράξης Εφαρμογής (περιοχή Κηπούπολης) και συγκεκριμένα για τη διάνοιξη τμημάτων των οδών που συνδέουν: α) την οδό Ηρώων με την περιοχή μελέτης και β) την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου με την περιοχή μελέτης. 3) Να ενημερωθούν για τους πίνακες επικειμένων κοινοχρήστων - κοινωφελών χώρων της 3/2017 Π.Ε. (περιοχή Κηπούπολης) Ρ.Σ. Καλαμάτας όπως αυτοί θεωρήθηκαν και συνοδεύουν το υπ’ αριθμ. πρωτ.: οικ. 3522/17-7-18 έγγραφο. 4) Να υποβάλουν τυχόν ενστάσεις κατά των παραπάνω με ταυτόχρονη υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών. 

Οι ενστάσεις και τα συμπληρωματικά στοιχεία υποβάλλονται στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας εντός προθεσμίας 15 ημερών, με αρχή από αύριο.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER