Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 16:51

Αμετάβλητες οι τιμές στο πανηγύρι Μελιγαλά

Γράφτηκε από την
Αμετάβλητες οι τιμές στο πανηγύρι Μελιγαλά

Αμετάβλητες, σε σχέση με πέρυσι, προτείνει ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας να παραμείνουν οι τιμές των θέσεων για το πανηγύρι του Μελιγαλά, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, από τις 4 ως και τις 10 του μήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, προτείνεται για φέτος “λόγω της οικονομικής κρίσης, οι τιμές των θέσεων να παραμείνουν όπως αυτές είχαν καθοριστεί το 2017 με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας, δηλαδή:

α) Για το τμήμα του δρόμου από 7η επαρχιακή οδό προς Σιδηροδρομικό Σταθμό και μέχρι τη διασταύρωση της οδού προς Εθνικό Στάδιο, δεξιά και αριστερά, σε 25 ευρώ το τρέχον μέτρο.

β) Από διασταύρωση της οδού Εθνικού Σταδίου προς Σιδηροδρομικό Σταθμό και μέχρι τον χώρο του λούνα παρκ, δεξιά και αριστερά, σε 25 ευρώ το τρέχον μέτρο.

γ) Από την κεντρική είσοδο του προαυλίου του ναού επί της 7ης επαρχιακής οδού και μέχρι 15 θέσεις, ήτοι 60 μέτρα της οδού προς Εθνικό Στάδιο, αριστερά και δεξιά, σε 20 ευρώ το τρέχον μέτρο. Οι υπόλοιπες 15 θέσεις, ήτοι 60 μέτρα μέχρι τη διασταύρωση της οδού προς το Σιδηροδρομικό Σταθμό, δεξιά και αριστερά, σε 25 ευρώ το τρέχον μέτρο.

δ) Στην οδό προς το Εθνικό Στάδιο και από τη διασταύρωση της οδού προς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, οι πρώτες 10 θέσεις, ήτοι 40 μέτρα δεξιά και αριστερά, εκάστη σε 20 ευρώ. Οι υπόλοιπες δέκα θέσεις, ήτοι 40 μέτρα μέχρι το φυλάκιο της σιδηροδρομικής γραμμής, δεξιά και αριστερά, σε 15 ευρώ εκάστη.

ε) Εντός του Μπεζεστενίου εκάστη θέση σε 40 ευρώ.

στ) Εξωθεν της κεντρικής εισόδου του Μπεζεστενίου, δεξιά και αριστερά, σε 25 ευρώ το τρέχον μέτρο.

ζ) Οι θέσεις για τα γαλόπουλα ορίζονται σε 50 ευρώ για κάθε έκθεση, ενώ για τα μεμονωμένα ζώα και μέχρι πέντε είναι δωρεάν”.

Τέλος, όσον αφορά την εκμίσθωση του χώρου νοτιοανατολικά των οδών Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σταδίου για την εγκατάσταση και λειτουργία λούνα παρκ, η Οικονομική Επιτροπή εισηγείται να γίνει με δημοπρασία, τους όρους της οποίας θα καθορίσει η επιτροπή.


NEWSLETTER