Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 21:39

Συζήτηση για την κοινωφελή εργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Συζήτηση για την κοινωφελή εργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Τη διαδικασία για την υλοποίηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Μεσσήνης θα συζητήσει το Δημοτικό του Συμβούλιο που συνεδριάζει την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι.
Οπως είναι γνωστό, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, ο Δήμος Μεσσήνης έχει εγκεκριμένες 120 θέσεις απασχόλησης.
Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση το Σώμα καλείται να επικαιροποιήσει το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του δήμου και του φορέα υλοποίησης «Οι Δρόμοι της Ελιάς», καθώς και να εξουσιοδοτήσει το δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο στην υπογραφή του από την πλευρά του Δήμου Μεσσήνης. Παράλληλα, στην ίδια συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει τη συμμετοχή του δήμου στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Μεσσηνία», η οποία έχει αναλάβει επίσης να υλοποιήσει μέρος του πιο πάνω προγράμματος.
Το Σώμα επίσης -μεταξύ άλλων θεμάτων- θα κληθεί να εκλέξει τους νέους  αντιπροσώπους του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Επιπλέον, θα γνωμοδοτήσει επί προτάσεων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με μεταβολές σχολικών μονάδων στην περιοχή του Δήμου Μεσσήνης.


NEWSLETTER