Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 04:11

Με την πρώτη και ποσοστό 54% ο Π. Νίκας εκλέγεται δήμαρχος Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Με την πρώτη και ποσοστό 54% ο Π. Νίκας εκλέγεται δήμαρχος Καλαμάτας




Βαθιά συγκινημένος δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, όταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έφτασε στο εκλογικό του κέντρο, το οποίο είχε κατακλυστεί από πολλούς ψηφοφόρους και φίλους του συνδυασμού “Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”.
Ο κ. Νίκας, που κατά την άφιξή του στο εκλογικό κέντρο έγινε αντικείμενο εκδηλώσεων λατρείας από τους παρευρισκόμενους, εμφανώς ικανοποιημένος από την άνετη επικράτησή του χαρακτήρισε το χθεσινό αποτέλεσμα νίκη του λαού της Καλαμάτας, των δημοτικών διαμερισμάτων και όλων όσοι θέλουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη. Και συμπλήρωσε πως “η νίκη αυτή είναι η επιβράβευση ενός τετραετούς αγώνα και αποτελεί απάντηση στα εμπόδια που συναντήσαμε και σε όλες τις ακραίες αντιπολιτευτικές συμπεριφορές στις οποίες δεν ανταποδώσαμε”. Ο κ. Νίκας κάλεσε πάντως τους παρευρισκόμενους “να χαμηλώσουν τις ιαχές” και να δουλέψουν όλοι ώστε να συνεχιστεί το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής.
Θέλοντας πάντως να καταδείξει το μέγεθος της προσπάθειας που κατέβαλαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του επεσήμανε ότι μοίρασε προσωπικά 10.000 φυλλάδια πόρτα πόρτα σε καταστήματα, ακόμα και σε... στάνες. Κλείνοντας πάντως ο Παναγιώτης Νίκας -που δεν παρέλειψε να ζητήσει από όλους να παλέψουν και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλευρό του Δημήτρη Δράκου (χωρίς πάντως να τον αναφέρει ονομαστικά)- θέλησε να δώσει... άφεση αμαρτιών σε όλους όσοι του επιτέθηκαν. Χαρακτηριστικά, δανειζόμενος παλιότερη δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, είπε: “Τα σβήνω όλα. Σφουγγάρι!”. 

Δ.Πλ.


NEWSLETTER