Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 23:39

Παραπληροφόρηση καταλογίζει η δημοτική αρχή Μεγαλόπολης στον Σπ. Τσιριγώτη

Γράφτηκε από την

«Υπονόμευση, παραπληροφόρηση, αποπροσανατολισμό» καθώς και «λασπολογία» καταλογίζει στον Σπ. Τσιριγώτη η δημοτική αρχή Μεγαλόπολης με χθεσινή ανακοίνωσή της.

Με την ανακοίνωση αυτή, η δημοτική αρχή απαντά στο μπαράζ καταγγελιών στο οποίο έχει προβεί σε βάρος της ο πρώην δήμαρχος, ο οποίος -όπως αναφέρεται- «έχει τη δική του, πρωτότυπη, άποψη για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τον τρόπο ελέγχου της πλειοψηφίας».

Παράλληλα, η δημοτική αρχή περνά και στην αντεπίθεση, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι «όλοι γνωρίζουν ποιοι και πώς υποθήκευσαν το μέλλον του τόπου μας με τον υπερδανεισμό και τις σπατάλες. Μόνο για την τηλεθέρμανση ο δήμος καταβάλλει 750.000 ευρώ τοκοχρεολύσια ανά έτος, χρέη στη ΔΕΗ 250.000 ευρώ, για δικαστικές αποζημιώσεις 90.000 ευρώ, πρόστιμα στη ΔΕΠΑ 500.000 ευρώ, αδιαφανή διαχείριση 1.500.000 ευρώ του ειδικού τέλους της ΔΕΗ και των 300.000 ευρώ των έκτακτων ειδικευμένων απαλλοτριώσεων του Ανθοχωρίου και τόσα άλλα».

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο Σπ. Τσιριγώτης «υπηρετεί μια ισοπεδωτική κατεδαφιστική και μηδενιστική αντίληψη που εξαντλείται στην υπονόμευση, την παραπληροφόρηση, τον αποπροσανατολισμό, με στόχο τη φθορά της πλειοψηφίας, αλλά και την καθυστέρηση ή ακόμη και την ακύρωση έργων άκρως απαραίτητων, ώριμων και με εξασφαλισμένους πόρους (νέο Δημαρχείο, αρχαίο θέατρο, φωτοβολταϊκό πάρκο, κέντρο νεότητας, Παλαιοντολογικό Μουσείο, υδατόφραγμα Κομπόνας, Επιχειρηματικό Πάρκο, έργα ύδρευσης 2.000.000 ευρώ, πηγή Σαββαλά 4.000.000 ευρώ, έργα αποχέτευσης, έργα πόσιμου νερού, έργα εξοικονόμησης ενέργειας (σχολεία)»