Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 12:24

Αιτήσεις για 80 θέσεις στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αιτήσεις για 80 θέσεις στην Τριφυλία

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι να απασχοληθούν στο Δήμο Τριφυλίας μέσω του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».

Για το Δήμο Τριφυλίας έχουν εγκριθεί 80 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων για τις οποίες μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις, ακόμη και για χειριστή γεωργικού ελκυστήρα… που από όσο γνωρίζουμε δε διαθέτει ο δήμος. Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ η έναρξη των αιτήσεων ξεκίνησε από την 1η Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 20, από το δήμο μόλις χθες έγινε η σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτήν αναφέρεται:

«Ξεκινάει την 1/8/2018 και ώρα 14:00 μέχρι και την 20/8/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης "Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας".

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες, μέλη οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ. Μέλη μονογονεϊκών, οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς. Ανεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα. Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους  άνεργοι ηλικίας άνω των 29 ετών. Εγγεγραμμένοι  στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.  Δικαιούχοι  του "Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης" (ΚΕΑ).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr), στο πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης, Nο 8/2018 και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς».

 

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER