Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 08:43

Μεσσήνη: Κάλεσμα για συμπόρευση από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Λάσκαρη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μεσσήνη: Κάλεσμα για συμπόρευση από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Λάσκαρη

 

 

Κάλεσμα για συμπόρευση και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για τον Δήμο Μεσσήνης απευθύνει με δημόσια ανακοίνωσή του ο Γιάννης Λάσκαρης.

O διευθυντής της Σχολής Πληροφορικής “Αλγόριθμος” στην ανακοίνωσή του αναφέρει το βασικό πλαίσιο της υποψηφιότητάς του, ενώ προαναγγέλλει για το επόμενο διάστημα την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού και των θέσεών του.

Αναλυτικά: "Αγαπητοί συμπολίτες επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσω για το ξεκίνημα και την έναρξη της δημιουργίας συνδυασμού για τον Δήμο Μεσσήνης που θα μετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η πολιτική ανεξαρτησία αποτελεί τη βασική αρχή και θα εδραιωθεί μέσα από ένα ψηφοδέλτιο ευρύτερης σύνθεσης. Στόχος μας θα είναι η διαχείριση με όραμα και διαφάνεια των κοινών, με σύμμαχο την ανθρωπιά και τη σύμπραξη με τον πολίτη. Βασικός μας στόχος είναι η ανάκαμψη του Δήμου Μεσσήνης μέσα από τη σύμπραξη σκεπτόμενων πολιτών εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό προτάσσοντας το κοινό συμφέρον.

Οι άξονες του προγράμματός μας το οποίο θα ανακοινώσουμε σε επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού το φθινόπωρο είναι: η εξυπηρέτηση του πολίτη, η ποιότητα ζωής, ο τουρισμός, η καθαριότητα, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η κοινωνική μέριμνα, η αειφόρος ανάπτυξη, η διαβούλευση με φορείς, συλλόγους και πολίτες με ιδέες και οράματα, η αναβάθμιση των γειτονιών και η ενασχόληση για την επίλυση των προβλημάτων των χωριών. Σας καλώ σε μια κίνηση ενότητας με στόχο την πορεία σε μια άλλη ποιότητα ζωής. Ο συνδυασμός είναι ανοιχτός για πολίτες με οράματα από την πόλη έως το πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου Μεσσήνης και αναμένω να ενώσω τη φωνή μου με τη δική σας".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER