Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 07:49

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την 6η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την 6η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

 

 

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την 6η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί το άλλο Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, ενώ προγραμματίζεται πλήθος εκδηλώσεων.

Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωί της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται μία βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο και τη διασκέδαση, με πολύ χαμηλές τιμές στα εμπορικά καταστήματα, ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να διασκεδάσουν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τη βραδιά θα ανοίξει η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, η οποία θα παρουσιάσει τις μουσικές της σε επίκαιρα σημεία του κέντρου της πόλης.

Στην πλατεία 23ης Μαρτίου θα γίνει παρουσίαση ραδιοφωνικού προγράμματος και μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, με πολλές εκπλήξεις. Το ίδιο θα συμβεί και στην πλατεία Οθωνος, στην κεντρική πλατεία (έναντι του Πνευματικού Κέντρου) και στην Αριστομένους (παραπλεύρως του ΔΗΠΕΘΕΚ), καθώς και στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Στην κεντρική πλατεία, παραπλεύρως της Εθνικής Τράπεζας, ραδιοφωνικοί σταθμοί θα κάνουν παρουσίαση προγράμματος και θα βάλουν μουσική, ενώ θα υπάρξουν χορευτικά από συλλόγους και πολλές εκπλήξεις. Ο νυχτερινός ουρανός θα φωτιστεί από βεγγαλικά και μπαλόνια θα δοθούν σε όλα τα παιδιά.

Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης θα λειτουργήσει στο βόρειο τμήμα της κεντρικής πλατείας εστιάζοντας στους μικρούς μαθητές, που θα μεταλαμπαδεύσουν την αξία και τα οφέλη της ανακύκλωσης στους μεγαλύτερους. Θα περιλαμβάνει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις, ενώ θα διανεμηθούν έντυπο υλικό, τσάντες ανακύκλωσης, μαγνητάκια κ.λπ.

Το Τμήμα Καλαμάτας του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού θα διοργανώσει χορευτική εκδήλωση, στην οποία θα μετάσχουν οι σχολές χορού: Σύλλογος Αθλητικού Χορού “Ξενία”, Ακαδημία Χορού “Απόλλων και Αρτεμις”, Σύλλογος Χορού και Ενόργανης Γυμναστικής “Η χαρά του παιδιού”, Σχολή Χορού “Fame Dance Academy” και “Baila Fuerte”.

Από τα πάρκινγκ του Βιοτεχνικού Πάρκου και των καταστημάτων Lidl και Metro, που βρίσκονται στη Νέα Eίσοδο, θα γίνεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, από τις 9 έως τις 3 το πρωί, από και προς το κέντρο της πόλης (ιστορικό Δημαρχείο) ανά 30 λεπτά. Επίσης, το Αστικό ΚΤΕΛ θα μεταφέρει δωρεάν το κοινό από τη Μικρή Μαντίνεια και τους ενδιάμεσους σταθμούς ανά μία ώρα.

Το Κέντρο Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.

Τουαλέτες για το κοινό θα είναι διαθέσιμες εντός του Πνευματικού Κέντρου, στην πλατεία Μαυρομιχάλη, στο πάρκινγκ του Νέδοντα και παραπλεύρως του ΔΗΠΕΘΕΚ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER