Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 08:25

Την άλλη Πέμπτη εκλογή προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Την άλλη Πέμπτη εκλογή προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

 

 

Την άλλη Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας για την εκλογή νέου προέδρου, στη θέση του Παναγιώτη Καρατζέα, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Η συνεδρίαση θα γίνει, όπως προβλέπεται, μετά από πρόσκληση της πλειοψηφούσας συμβούλου στις εκλογές του 2014 Μαρίας Οικονομάκου. Την ίδια ημέρα, όπως το συνηθίζει, ο κ. Νίκας αναμένεται να ανακοινώσει τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των νομικών προσώπων του δήμου, που θα ολοκληρώσουν (μέχρι τον Αύγουστο του 2019) αυτή τη δημοτική θητεία, την τελευταία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, του Π. Νίκα.

Από τις αποφάσεις αυτές και τις τοποθετήσεις αντιδημάρχων κι επικεφαλής νομικών προσώπων, θα εξαρτηθεί το πρόσωπο που θα επιλεγεί για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ., που ενδέχεται να είναι η Μαρία Οικονομάκου, με εναλλακτική λύση τον αντιδήμαρχο Θανάση Ηλιόπουλο, ο οποίος, πάντως, συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στη θέση του.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος προσανατολίζεται να δώσει την ευκαιρία της διοίκησης, της ανάληψης ευθύνης και σε συμβούλους που μέχρι τώρα δεν είχαν αναλάβει, ώστε όλοι να δοκιμαστούν και να κριθούν.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER