Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 09:17

Διεργασίες και επαφές για συγκρότηση ψηφοδελτίων: Τα πρώτα ονόματα στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για τις εκλογές στο Δήμο Πύλου - Νέστορος, με τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους δημάρχους να έχουν ξεκινήσει επαφές για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων.

Ως βέβαιοι υποψήφιοι δήμαρχοι φέρονται: Ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, που αναμένεται να διεκδικήσει τρίτη θητεία, ως ο εκλεκτός της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην αντιδήμαρχος Πύλου - Νέστορος και Μεθώνης (επί Μιχελή) Τάκης Καρβέλας, προερχόμενος από τη Ν.Δ., ως επικεφαλής ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου. Και ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας Ηλίας Κανάκης, προερχόμενος από την Κεντροαριστερά.

Τη θέλησή τους να είναι υποψήφιοι έχουν εκφράσει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Καραμπάτσος (είχε στηριχθεί από το ΣΥΡΙΖΑ) και ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ως επικεφαλής ευρέος ψηφοδελτίου με πρόσωπα από την Κεντροδεξιά και την Κεντροαριστερά.

Υποψήφιος δήμαρχος θα υπάρχει σίγουρα και από το χώρο του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, αλλά δεν επιβεβαιώνονται, κάποιοι θέλουν τον Δημ. Καφαντάρη να πηγαίνει στο Δήμο Καλαμάτας, στην περίπτωση αποχώρησης του Παναγιώτη Νίκα.