Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 17:30

Διορθώσεις στον “Κλεισθένη” ζητεί από Χαρίτση ο Νίκας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διορθώσεις στον “Κλεισθένη” ζητεί από Χαρίτση ο Νίκας

 

Καλή επιτυχία στο Μεσσήνιο - νέο υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση ευχήθηκε χθες δημόσια ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, κάνοντας λόγο για ευεργεσίες του στο δήμο και την περιοχή.

Μάλιστα, ευχήθηκε να κάνει διορθωτικές κινήσεις στον “Κλεισθένη”, επικρίνοντας δριμύτατα τον προκάτοχό του υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

“Η παρουσία Σκουρλέτη ήταν επιζήμια για την αυτοδιοίκηση, δεν έφερε καλά μαντάτα”, ανέφερε ο δήμαρχος. Και υποστήριξε πως “θα γίνει το “έλα να δεις” στους δήμους με τον «Κλεισθένη»” και ότι έγινε για κομματικούς λόγους.

Για τον Αλ. Χαρίτση παρατήρησε πως “ευεργέτησε τον τόπο” και αναφέρθηκε στην ανάσα που έδωσε στο δήμο με τη χρηματοδότηση για το Φεστιβάλ Χορού και στη χρηματοδότηση για το Ανοιχτό Θέατρο. Χαιρέτισε και τα 6 εκ. ευρώ που έδωσε ο υπουργός για τους δρόμους στον Ταΰγετο, ενώ άφησε αιχμές για τις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν έδωσαν τα χρήματα που δικαιούτο ο Ταΰγετος, ο οποίος είχε καεί το 2007.

“Μπορεί να έχουμε ιδεολογικές αντιθέσεις, αλλά υπάρχει αγάπη για τον τόπο. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον κ. Χαρίτση”, επεσήμανε ο δήμαρχος.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από το δήμο, ο κ. Νίκας επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες με τον κ. Χαρίτση και του ευχήθηκε χρόνια πολλά για τη γιορτή του και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER