Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 19:03

Επίθεση Νίκα στους κομματικούς κομισάριους

Γράφτηκε από τον
Επίθεση Νίκα στους κομματικούς κομισάριους

Επίθεση στους κομματικούς μηχανισμούς με τους κομισάριους που χρησιμοποιούν τη δημόσια διοίκηση, εξαπέλυσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, σε δηλώσεις του, με αφορμή την προσφυγή του στην επιτροπή του άρθρου 152, κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που δικαίωσε το Νίκο Πατσαρίνο.

Ο κ. Νίκας επέμεινε στην άποψή του ότι ο κ. Πατσαρίνος δεν μπορεί να είναι προϊστάμενος σε υπηρεσία του δήμου, παρότι έχει κριθεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, γιατί λείπει με άδεια πολλές μέρες το χρόνο, για να εκπληρώνει τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε πως ό,τι πει η επιτροπή του άρθρου 152 θα το εφαρμόσει, αλλά επέμεινε ότι οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών γίνονται για να είναι παρόντες, πως παίρνουν το επίδομα για να είναι παρόντες και να έχουν ευθύνες.

“Είμαι φανατικός με την αξιολόγηση. Ποιος θα αξιολογήσει την υπηρεσία, αν λείπει ο προϊστάμενος; Ποιος θα καθοδηγήσει την υπηρεσία;” αναρωτήθηκε ο δήμαρχος κι έκανε λόγο για πληγή του Δημοσίου.

Γ.Σ.


NEWSLETTER