Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 17:22

Ο Δημήτρης Καραμπούλας αντιδήμαρχος Οιχαλίας στη θέση του Γιώργου Μέρμηγκα

Γράφτηκε από την
Ο Δημήτρης Καραμπούλας αντιδήμαρχος Οιχαλίας στη θέση του Γιώργου Μέρμηγκα

 

Σε αλλαγή ενός αντιδημάρχου προέβη, με σχετική απόφασή του, ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, μετά την παραίτηση του Γιώργου Μέρμηγκα από αντιδήμαρχος τεχνικών έργων (εκτός ύδρευσης- αποχέτευσης), κυκλοφοριακού, παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, στη θέση του παραιτηθέντος τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Καραμπούλας, με τις πιο πάνω αρμοδιότητες.

Παραμένουν οι Θανάσης Κόλλιας (οικονομικών) και αρμόδιος για τη Δ.Ε. Δωρίου, Ανδρέας Τσουκαλάς (πολεοδομίας, τεχνικών έργων και μελετών που αφορούν την ύδρευση - αποχέτευση) και αρμόδιος για την Δ.Ε. Οιχαλίας, Γιώργος Μακρυνιώτης (καθαριότητα, περιβάλλον) και αρμόδιος για τις Δ.Ε. Ανδανίας και Είρας και Γιάννης Ηλιόπουλος (διοικητικών θεμάτων, ανάπτυξης και προγραμματισμού, κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης) και αρμόδιος για τη Δ.Ε. Μελιγαλά, ο οποίος θα αναπληρώνει τον δήμαρχο όποτε προκύπτει τέτοια ανάγκη.

Παράλληλα, παραμένουν ως εντεταλμένοι σύμβουλοι οι Γιάννης Μιτζάς (εποπτεία των δράσεων στον πρωτογενή τομέα, στις υποδομές και στην απασχόληση) και Θύμιος Βεργής (σχέσεις του δήμου με φορείς και δημότες που δραστηριοποιούνται και διαμένουν εκτός του Δήμου Οιχαλίας).


NEWSLETTER