Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2012 21:27

Ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλίας Σταυρόπουλος ζήτησε συγγνώμη γιατί χτύπησε τον Μπάμη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με εντάσεις και στην σκιά της παραίτησης του αντιδημάρχου Ηλία Σταυρόπουλου και του επεισοδίου που είχε με τον δήμαρχο Φίλιππο Μπάμη, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας το απόγευμα της Τετάρτης για θέματα που είχαν το χαρακτήρα επείγοντος.
Ο κ. Σταυρόπουλος ζήτησε συγγνώμη από το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες του δήμου που τον στήριξαν για την πράξη του να χειροδικήσει κατά του δημάρχου μέσα στο γραφείο του, μια πράξη που όπως είπε, ήταν αποτέλεσμα της έντασης που υπήρχε και της πράξης του δημάρχου που προηγήθηκε να χειροδικήσει κατά της επιστημονικής συνεργάτιδός του που τυγχάνει να είναι και αδερφή του. Αυτό τον έκανε να θολώσει όπως είπε, για αυτό και ζήτησε συγγνώμη από όλους εκτός από τον δήμαρχο.
Κλίμα έντασης όμως δημιουργήθηκε στη συνεδρίαση μεταξύ του κ. Σταυρόπουλου και της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ελένης Αλιφέρη, με αφορμή την διενέργεια ελέγχου στο δήμο από ορκωτούς λογιστές. Μάλιστα ο πρόεδρος του Σώματος Κώστας Μιχαλόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ από τους περισσότερους συμβούλους που τοποθετήθηκαν, κυρίως από την πλευρά της μειοψηφίας, τονίστηκε ότι είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο γραφείο του δημάρχου μεταξύ του αρχηγού και του υπαρχηγού του δήμου, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Σχόλια  

0 # ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ 02-03-2012 13:45
Τελικά γιατί έπεσε ξύλο κανένας δεν μας είπε.
Οι ορκωτοί τι δουλειά έχουν στο Δήμο ;
υπάρχουν ατασθαλίες ;εάν ναι γιατί δεν καλούν τον ΣΔΟΕ.
Η αποψή μου είναι ότι κάτι βρωμάει,μετά τις σφαλιάρες οι συγνώμες ,κάτι δεν πάει καλά .
Να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά του Δημάρχου για τα αίτια .
Πάντως ακόμα και τώρα που ο Δήμος είναι ανίκανος, ακόμα, να αλλάξει λάμπες,μυρίζει πολιτικός δάχτυλος από το Σαμαρά για τους πρώην ανίκανους και για τους σημερινούς .
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER