Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 18:42

Καταδικάζει ο Μάκαρης τα συνθήματα κατά Νίκα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Καταδικάζει ο Μάκαρης τα συνθήματα κατά Νίκα

 

Στην κατηγορηματική καταδίκη των πιο πάνω προέβη, στο μεταξύ, ο Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, με γραπτή του ανακοίνωση «για τα (παλιά) νέα ήθη στην πολιτική επικοινωνία», στην οποία επισημαίνει:

«Είναι γνωστές, εδώ και σχεδόν 5 χρόνια, οι πολιτικές μας διαφωνίες με τον τρόπο που λειτουργεί η δημοτική αρχή, και τεκμηριωμένη η δημόσια κριτική μας στον τρόπο που ασκεί ο κ. Νίκας την εξουσία που του έδωσαν οι πολίτες. Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε τη διαφωνία μας και να μην καταθέσουμε τον σκεπτικισμό μας απέναντι στα "νέα ήθη" που επιχειρείται να εισαχθούν στον τρόπο αντιπαράθεσης για τα αυτοδιοικητικά θέματα.

Ανώνυμες επιθέσεις με τρικάκια, απολίτικες απόπειρες δολοφονίας χαρακτήρα με γκράφιτι, ανώνυμα προφίλ, μέθοδοι γενικά που ανήκουν στη σφαίρα της χειραγώγησης και της προπαγάνδας, "κραυγάζουν" ότι προέρχονται από επαγγελματίες που έχουν κάποιο όφελος και στόχους, όσο και αν θέλουν να εμφανιστούν ως "αυθόρμητες" και "από τα κάτω".

Δεν είμαστε σύμφωνοι με τέτοιες πρακτικές και κατά τη γνώμη μας πρέπει να απορριφθούν από τους δημότες, ώστε να μην δοθεί περιθώριο να επηρεάσουν στο ελάχιστο την πολιτική αντιπαράθεση, υποβιβάζοντάς την.

Ολοι όσοι φιλοδοξούν να ασχοληθούν με τα κοινά, ας έχουν το θάρρος να καταθέσουν επώνυμα απόψεις και να δεχθούν αντίλογο και κριτική. Η πολιτική και η αυτοδιοίκηση δεν είναι και δεν πρέπει να γίνουν αρένα».

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER