Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 18:26

Επιτροπές δημοτικών αγορών Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Επιτροπές δημοτικών αγορών Τριφυλίας

Σε ορισμό επιτροπών λειτουργίας των δημοτικών αγορών του Δήμου Τριφυλίας, ανά δημοτική ενότητα, προχώρησε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο. Με την ίδια απόφαση η 21η Σεπτεμβρίου ορίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να συμμετέχουν στις δημοτικές αγορές, με την κλήρωση για την επιλογή των θέσεων να γίνεται στις 24 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα οι επιτροπές λειτουργίας που ορίστηκαν είναι: Για τη δημοτική αγορά Δ.Κ. Κυπαρισσίας: 1. Αλεξοπούλου Σταματία πρόεδρος Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας ως πρόεδρος της επιτροπής με αναπληρωτή της τον Σωτηρόπουλο Γεράσιμο μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας. 2.Μαντζούνη Αριστέα υπάλληλος του δήμου ως γραμματέας της επιτροπής, με αναπληρωτή της τον Μασούρα Γεώργιο υπάλληλο του δήμου. 3. Μπούζας Δημήτριος υπάλληλος του δήμου, με αναπληρωτή του τον Ράμμο Αναστάσιο υπάλληλο του δήμου.

Για τη δημοτική αγορά Γαργαλιάνων: 1. Ματθιουδάκης Ανδρέας πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων ως πρόεδρος της επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Μεθενίτη Αναστάσιο μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων. 2. Ανδρινοπούλου Γεωργία υπάλληλος του δήμου ως γραμματέας της επιτροπής, με αναπληρωτή της την Καούνη Ελένη υπάλληλο του δήμου. 3. Γαλανοπούλου Αικατερίνη υπάλληλος του δήμου, με αναπληρωτή της τον Τσώλη Θεόδωρο υπάλληλο του δήμου.

Για τη δημοτική αγορά Φιλιατρών: 1. Καναλουπίτης Χαράλαμπος πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών ως πρόεδρος της επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Κωτσάκη Γεώργιο μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών. 2. Φράγκος Αγγελος υπάλληλος του δήμου ως γραμματέας της επιτροπής, με αναπληρωτή του την Στυλιανού Φωτεινή υπάλληλο του δήμου. 3. Αντωνόπουλος Ιωάννης υπάλληλος του δήμου, με αναπληρωτή του την Ράλλη Αναστασία υπάλληλο του δήμου.

Οι αρμοδιότητες των εν λόγω επιτροπών θα είναι: α) Ο έλεγχος των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για την παραχώρηση θέσεων στις δημοτικές αγορές και η εξέταση των συνημμένων, στις εν λόγω αιτήσεις, σχετικών δικαιολογητικών (αίτηση ενδιαφερομένου, αντίγραφο αδείας πωλητή υπαίθριου εμπορίου. Προτείνεται εδώ, ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους, για τη συμμετοχή τους στις δημοτικές αγορές για το έτος 2018 η 21η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2018 και ως ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης η 24η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2018. β) Η σύνταξη του σχετικού, ανά δημοτική ενότητα, πρακτικού κλήρωσης των θέσεων, σύμφωνα με την προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία τοποθέτησης των ενδιαφερομένων. γ) Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα κατατίθενται στις κατά δημοτική ενότητα αρμόδιες υπηρεσίες παραλαβής αιτήσεων πολιτών (πρωτόκολλο), οι οποίες στη συνέχεια θα προωθούνται στους γραμματείς των επιτροπών για τη σχετική διεκπεραίωσή τους.

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένες επιτροπές θα έχουν ισχύ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER