Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 18:34

Ο Καλκαβούρας για το επεισόδιο στο Δημαρχείο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Ο Καλκαβούρας για το επεισόδιο στο Δημαρχείο Τριφυλίας

Επιβεβαιώνει το επεισόδιο που δημιουργήθηκε προχθές στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Ιωάννης Καλκαβούρας, όπου χρειάστηκε να κληθεί η Αστυνομία μετά από λεκτικό επεισόδιο που είχε ο ίδιος με τον πρώην αντιδήμαρχο Κυπαρισσίας και πρώην πρόεδρο της Δ.Κ. Κυπαρισσίας Δημήτρη Χρονόπουλο.

Για το θέμα αυτό εκδόθηκε χθες δελτίο Τύπου που υπογράφεται από τον κ. Καλκαβούρα, ο οποίος και παρουσιάζει τη θέση του για το τι έγινε. Αναλυτικά σε αυτό αναφέρεται: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τη “σφοδρή σύγκρουση” και τη λεκτική αντιπαράθεση που έγινε στο γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου στις 12-9-2018 σας γνωρίζουμε ότι: Ο κ. Χρονόπουλος ήρθε στο γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόσκληση του προέδρου και από τηλέφωνο που του έγινε από τη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι με δική του πρωτοβουλία. Ο κ. Χρονόπουλος στην αίτησή του ζητούσε το πρακτικό της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του έτους 2015 που αφορούσε την κυκλοφοριακή μελέτη Κυπαρισσίας και όχι πλήρη απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης όπως αναληθώς  αναφέρεται σε δημοσίευμα. Σημειωτέον ότι την εν λόγω απόφαση την είχε. Την Αστυνομία την κάλεσε ο κ. Χρονόπουλος για τους δικούς του λόγους. Σαν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας  δεν θα αναφερθώ στην όποια συζήτηση έγινε με τον κ. Χρονόπουλο σε αυτή τη φάση.

Τέλος σε όσους με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να απαξιώσουν τον θεσμό τόσο του προέδρου όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου, τους συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER