Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 18:10

Μελέτες έργων στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Μελέτες έργων στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

Μελέτες έργων πρόκειται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας που συνεδριάζει την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, οι εγκρίσεις αφορούν τις μελέτες για: Την ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης της οδού Ιατροπούλου, από Σιδηροδρομικού Σταθμού έως Νέδοντος. Την ανάπλαση δικτύου οδών και πεζοδρόμων στο Ιστορικό Κέντρο (οδοί Κολοκοτρώνη, Σφακτηρίας, Καπετάν Κρόμπα κλπ. και αναβάθμιση υφιστάμενου παιδότοπου). Γι’ αυτό το δεύτερο έργο θα εγκριθεί η κάλυψη επιπλέον ποσού από ιδίους πόρους του δήμου για την υλοποίησή του.

Ακόμα, το Δ.Σ. Καλαμάτας αναμένεται: Να αποδεχθεί την ένταξη του έργου βελτίωσης της τοπικής οδού Ανω - Κάτω Βέργας, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. Να εγκρίνει τις προσλήψεις παιδίατρου, με σύμβαση μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του δήμου, και εκπαιδευτών με δίμηνη σύμβαση  για έκτακτες ανάγκες των ΚΔΑΠ. Να καθορίσει ειδικότητες του εγκριθέντος για πρόσληψη έκτακτου προσωπικού 8μηνης απασχόλησης.


NEWSLETTER