Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 19:01

Εξαγγελίες Μάκαρη για αθλητικά έργα

Γράφτηκε από την
Εξαγγελίες Μάκαρη για αθλητικά έργα

Με δεσμεύσεις προεκλογικού χαρακτήρα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαν. Μάκαρης επισημαίνει πως “έχουμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων”.

Με αφορμή τα προχθεσινά εγκαίνια στην Τέντα, δήλωσε ότι “χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την αντικατάσταση του πανιού στην Τέντα, κάτι που έπρεπε ήδη να είχε πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό”. Υπενθύμισε ότι “το 2016 μετά από εκτεταμένη διαβούλευση με τους ανθρώπους του αθλητισμού προτείναμε συγκεκριμένο πλαίσιο δράσεων και έργων που πρέπει να υλοποιηθούν, το οποίο δημοσιοποιήσαμε και καταθέσαμε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού” και πρόσθεσε: “Ετσι αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κονδύλια και όλες τις πιθανές χρηματοδοτικές πηγές θα πρέπει να υλοποιηθούν οι βασικές διεκδικήσεις της Καλαμάτας στον τομέα του αθλητισμού που είναι: Η κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου (παλέ ντε σπορ). Η κατασκευή νέου κολυμβητηρίου.

Κλείνοντας, σαν να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, ανέφερε ότι “ως δημοτική παράταξη δεσμευόμαστε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών ο Δήμος Καλαμάτας θα προβεί σε εργώδεις προσπάθειες, ώστε να υλοποιήσει ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο για τον τοπικό, μαζικό αθλητισμό, που θα περιλαμβάνει μεγάλα και μικρότερα έργα αθλητικών υποδομών καθώς και προγράμματα-δράσεις άθλησης για όλους τους δημότες”.


NEWSLETTER