Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 09:02

Πατσαρίνος και Τζαμουράνης τα δύο νέα ονόματα για τον Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Πατσαρίνος και Τζαμουράνης τα δύο νέα ονόματα για τον Δήμο Καλαμάτας

 

Δύο νέα ονόματα βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο επίκεντρο των συζητήσεων για τη διεκδίκηση του αξιώματος του δημάρχου Καλαμάτας και αποτελούν θέμα έντονης συζήτησης στα κομματικά και αυτοδιοικητικά περιβάλλοντα.

Ο Βασίλης Τζαμουράνης, διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών και γενικός διευθυντής του Δήμου Καλαμάτας, φέρεται να “παίζει” με αξιώσεις, ενώ το όνομά του ακούστηκε χθες, πιο έντονα από κάθε άλλη φορά, στους διαδρόμους και τα γραφεία του νέου Δημαρχείου, από διαφορετικές πηγές.

Η κυρίαρχη εκδοχή είναι ότι μπορεί να είναι υποψήφιος με τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, ενώ έχει καλό πέρασμα και σε μετριοπαθείς νεοδημοκράτες. Το πλεονέκτημα που προβάλλεται είναι πως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη λειτουργία του Δήμου Καλαμάτας, καθώς αποτελεί υπηρεσιακό στέλεχος πρώτης γραμμής από την εποχή του Στ. Μπένου.

Χθες, στο μεταξύ, κυκλοφόρησε ότι ενδιαφέρον για το Δήμο Καλαμάτας εκφράζει και ο  Νίκος Πατσαρίνος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, με συνδυασμό που θα συγκροτηθεί με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πληροφορίες θέλουν το Νίκο Πατσαρίνο να μην θέλει να συνεχίσει στην Περιφέρεια, όπου το κυβερνητικό κόμμα μάλλον έχει επιλέξει ως υποψήφιο περιφερειάρχη το γ.γ. Υποδομών Γιώργο Δέδε.

Γ.Σ.


NEWSLETTER