Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 17:48

Επιτροπή για επανασύνδεση ρεύματος στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Επιτροπή για επανασύνδεση ρεύματος στην Τριφυλία

Στη σύσταση και λειτουργία επιτροπής εξέτασης των αιτημάτων χορήγησης ειδικού βοηθήματος για την επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, προχώρησε ο Δήμος Τριφυλίας εφαρμόζοντας το νόμο και υλοποιώντας σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα, συστήνεται τριμελής επιτροπή που αποτελείται από τους Δημήτριο Σαρμαντζή εντεταλμένο σύμβουλο Κοινωνικής Προστασίας ως εκπρόσωπο του Δήμου Τριφυλίας, με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Πούλο αντιδήμαρχο Δήμου Τριφυλίας (εδώ προφανώς έχει γίνει λάθος αφού ο κ. Πούλος έχει παραιτηθεί από αντιδήμαρχος κάποιους μήνες τώρα), Απόστολο Ι. Νικολόπουλο τομεάρχη Χρηστών Δικτύου, εκπρόσωπο του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και Γεώργιο Παναγόπουλο εκπρόσωπο του προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ Α.Ε.).

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση συντονιστής θα είναι ο εκπρόσωπος του δήμου, ενώ οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα της επιτροπής είναι: Η εξέταση των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί, η αξιολόγηση της πραγματικής οικονομικής και περιουσιακής κατάστασης των αιτούντων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική ΚΥΑ, η χορήγηση του ειδικού βοηθήματος και η εντολή για την άμεση επανασύνδεση των ευπαθών καταναλωτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα του Δήμου Τριφυλίας, όπου αφού πρωτοκολληθούν τα αιτήματά τους θα προωθούνται άμεσα στη γραμματεία της αρμόδιας επιτροπής για τις περαιτέρω ενέργειες.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER