Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 11:22

Το σωματείο για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το σωματείο για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της ΔΕΥΑΚ

Εργο βιτρίνας και προβολής των διοικούντων χαρακτηρίζει το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας την προμήθεια των 4 ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων από τη ΔΕΥΑΚ.

“Είμαστε υπέρ της τεχνολογίας και της εξέλιξης και χαιρετίζουμε την αγορά των τεσσάρων ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας”, αναφέρει αρχικά το σωματείο και θεωρεί υπερβολική “την όλη σκηνοθεσία που στήθηκε για την παρουσίαση της παραλαβής τους”.

Εκτιμά, όμως, ότι “σε όλα τα έργα του δήμου, έτσι και της ΔΕΥΑΚ, οι προτεραιότητες καθορίζονται για τη βιτρίνα, αποκρύπτοντας τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε εξοπλισμό και σε προσωπικό”.

Προτεραιότητες για το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας είναι: “Η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Η αγορά εξοπλισμού με προτεραιότητα την προμήθεια ενός σύγχρονου αποφρακτικού μηχανήματος, στελεχωμένο με το απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να γίνεται η τακτική συντήρηση των δικτύων Αποχέτευσης και να μπορεί να προλαβαίνει τις αποφράξεις του βουλωμένου δικτύου αποχέτευσης. Η αγορά νέων φορτηγών και σκαπτικού μηχανήματος στελεχωμένα με το απαραίτητο προσωπικό για να γίνεται η τακτική συντήρηση των δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης και ομβρίων, καθώς και οι νέες συνδέσεις και οι αποκαταστάσεις βλαβών, που μέχρι σήμερα δίνονται σε εργολάβους λόγω έλλειψης προσωπικού”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER