Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 17:24

Παρατάσεις σε έργα του Δήμου Οιχαλίας

Γράφτηκε από την

Παρατάσεις σε προθεσμίες ολοκλήρωσης έργων θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας στην επόμενη συνεδρίασή του, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή στις 7 το απόγευμα.

Τα έργα αφορούν την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης σε Παραπούγκι και Κάτω Μέλπεια, την αντιμετώπιση ζημιών από θεομηνίες στην περιοχή του δήμου και την επέκταση δικτύων ύδρευσης.

Ακόμα, το Σώμα θα συζητήσει την αποδοχή της ένταξης του δήμου στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” δύο έργων, της επισκευής, συντήρησης σχολικών κτηρίων και αύλειων χώρων αφ’ ενός και αφ’ ετέρου της προμήθειας μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού, ενώ θα αποφασίσει και για την υποβολή αιτήματος ένταξης στο πρόγραμμα έργου που αφορά τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, το Δημοτικό Συμβούλιο θα προβεί και στην κατανομή ποσού 21.278,03 ευρώ στις σχολικές επιτροπές του δήμου.

Την ίδια ημέρα, εξ άλλου, στις 12 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί και συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Οιχαλίας, στην οποία θα συζητηθεί η σύνταξη σχεδίου τροποποίησης - αναμόρφωσης του φετινού προϋπολογισμού και θα αποφασιστεί η έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής διάφορων έργων.