Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 15:23

Απαγορεύσεις στάθμευσης σε Πλατάνια και Καλό Νερό

Γράφτηκε από τον

Κυκλοφοριακό φόρτο φαίνεται ότι έχουν τα χωριά της Τριφυλίας και έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο καθόρισε σε δύο περιπτώσεις απαγορεύσεις στάθμευσης στα Πλατάνια και το Καλό Νερό.

Οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν ομόφωνα, καθώς ομόφωνες ήταν οι σχετικές αποφάσεις από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αλλά και από τα τοπικά συμβούλια. Οσον αφορά τα Πλατάνια, σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην κεντρική πλατεία του χωριού λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης, όπως αναφέρεται στη σχετική εισήγηση (προφανώς εννοείται το παρκάρισμα πάνω στην πλατεία).

Στο Καλό Νερό αποφασίστηκε η απαγόρευση του παρκαρίσματος οχημάτων έμπροσθεν της πλατείας του ΟΣΕ και η τοποθέτηση στα σημεία αυτά ειδικών κώνων, ώστε να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση και προς ανακούφιση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

Τέλος το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση για τον καθορισμό δρόμου ήπιας κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού Παναγοπούλου, μεταξύ των οδών Νικολοπούλου και Νικολάου Σκούντζου στους Γαργαλιάνους, μπροστά από την είσοδο του Λυκείου.

 

Κ.Μπ.