Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 19:04

Ο Δήμος Τριφυλίας για τη μετακίνηση υπαλλήλου

Γράφτηκε από τον
Ο Δήμος Τριφυλίας για τη μετακίνηση υπαλλήλου

Για μη αρμόζουσα συμπεριφορά κάνει λόγο εμμέσως πλην σαφώς ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας σχετικά με το θέμα της μετακίνησης της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Η μετακίνηση αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και σε ανακοινώσεις σωματείων εργαζομένων, που κάνουν λόγο για δίωξή της. Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου που εστάλη χθες από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του δήμου, και η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία που είχε αποστείλει η κ. Πετροπούλου στο δήμαρχο μετά τη μετακίνησή της, σημειώνεται: «Πολλά τα δημοσιεύματα και σχόλια στον έντυπο Τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη μετακίνηση της κ. Ζωής Πετροπούλου από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου στη Διεύθυνση ΚΕΠ. Αναφέρονται σε δίωξη, εκδικητικές και αυταρχικές συμπεριφορές, αυθαίρετες τακτικές μετακίνησης κ.α.
Κατ’ αρχάς η οποιαδήποτε μετακίνηση του προσωπικού αν κρίνεται ότι εξυπηρετεί την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, είναι απολύτως νόμιμη. Γίνεται γνωστό όμως ότι η κ. Πετροπούλου ουδόλως δυσαρεστημένη δεν δήλωσε για τη μετακίνησή της, αφού ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή με μία πολύ ευγενική χειρονομία συνοδευόμενη από ευχαριστήριο γραπτό μήνυμα καταθέτοντας την υπόσχεσή της για άριστη συνεργασία από τη νέα της θέση.
Αν βέβαια η κίνηση αυτή υποδηλώνει κάτι άλλο και ξένο με την αρμόζουσα συμπεριφορά προς τον προϊστάμενό της, τότε τα συμπεράσματα είναι προφανή για τη συνεργασία με υφισταμένους και προϊσταμένους της, που ως αποτέλεσμα είχαν τη μετακίνησή της» .

Κ.Μπ.


NEWSLETTER