Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 19:04

Απάντηση Πετροπούλου στην ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Απάντηση Πετροπούλου στην ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας

Απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας για την αντικατάστασή της δίνει η πρώην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Ζωή Πετροπούλου.

Σε αυτή σημειώνει ότι αιχμή του δόρατος της μετακίνησης και των διώξεών της δεν ήταν η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, αλλά η προκαταρκτική έρευνα που είχε ξεκινήσει για παράνομες εναποθέσεις απορριμμάτων στο Φιλιατρινό φράγμα.

Αναλυτικά στην απάντησή της αναφέρει: «Σχετικά με το από 8-10-18 δελτίο Τύπου του Δήμου Τριφυλίας, αναφορικά με τη μετακίνησή μου από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, στη Διεύθυνση ΚΕΠ. Σίγουρα ο δήμαρχος μπορεί να μετακινήσει το προσωπικό, εάν κρίνεται ότι εξυπηρετεί την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας. Και εδώ μπαίνει ένα ουσιώδες ερώτημα: Εγώ ήμουν το εμπόδιο για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, όταν εναγωνιωδώς και με συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στο καθήκον μου έθετα ζητήματα λειτουργίας της υπηρεσίας μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και με στόχο πάντα την υψηλή παραγωγή έργου για τον δημότη; Πράγματι, απέστειλα μια ανθοδέσμη ως μια αυθόρμητη κίνηση ευγένειας στα πλαίσια που συνηθίζεται στους εργασιακούς χώρους με τυπικές ευχές για καλή συνεργασία. Δυστυχώς, και θλίβομαι που αναγκάζομαι να το πω δημόσια, αλλά την ίδια στιγμή που η δημοτική αρχή Τριφυλίας παρέλαβε την εν λόγω ανθοδέσμη, μου την επέστρεψε πίσω στο γραφείο μου ως απαράδεκτη...

Μετά τη μετακίνησή μου, επακολούθησαν οι πολλαπλές διώξεις στο άτομό μου, με το στήσιμο ΕΔΕ και μηνυτήριων αναφορών. Συνεπώς, αιχμή του δόρατος της μετακίνησής μου και των διώξεων δεν υπήρξε η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, αλλά η προκαταρκτική έρευνα που είχα ξεκινήσει για παράνομες εναποθέσεις απορριμμάτων στο Φιλιατρινό φράγμα και η οποία διακόπηκε πάραυτα με τη μετακίνησή μου».

 

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER