Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 16:33

Συνέπεια και αξιοπιστία του δημόσιου λόγου ζητεί η "Μαντινειακή Συμπολιτεία"

Γράφτηκε από την

Η "Μαντινειακή Συμπολιτεία" απευθύνει χαιρετισμό στους ενεργούς πολίτες της Μαντινείας που στήριξαν συνειδητά την κίνησή μας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και της έδωσαν φωνή και δυνατότητα θεσμικής εκπροσώπησης στο δημοτικό συμβούλιο του νέου Δήμου Τρίπολης.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες να συμμετέχουν στην κίνησή μας χωρίς αποκλεισμούς, με σχέσεις ισοτιμίας, συνεργασίας και αμοιβαιότητας να ζωντανέψουμε την πόλη και τα χωριά. Συναντηθήκαμε στους αγώνες για κοινωνικά και δημοτικά ζητήματα, εναντιωθήκαμε στο δημαρχοκεντρικό και ακραία συγκεντρωτικό μοντέλο που θεσπίζει ο "Καλλικράτης". Θα αντισταθούμε με κοινωνική αλληλεγγύη στη φτώχεια, τα κοινωνικά αδιέξοδα και την καταστροφή του περιβάλλοντος που οδηγεί η εφαρμογή του μνημονίου της τρόικας. Πρωταρχική μας φροντίδα είναι η προστασία της αυτονομίας του αυτοδιοικητικού χώρου, η συλλογική συμμετοχή, η διαμόρφωση προτάσεων και δράσεων που στηρίζονται στις προγραμματικές μας θέσεις, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και έξω από αυτό, όπου διαμορφώνονται κινήσεις και κοινωνικές συλλογικότητες.
Το πλαίσιο αυτών των αρχών και αξιών που υπερασπιζόμαστε συνειδητά, η συνέπεια και αξιοπιστία του δημόσιου λόγου, αποτελούν και τα κριτήρια της συμμετοχής μας στην εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER