Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 08:27

Νέα ανάρτηση για αλιευτικό Μαραθούπολης

Γράφτηκε από τον
Νέα ανάρτηση για αλιευτικό Μαραθούπολης

 

«Τρίτη και φαρμακερή» θα μπορούσε να πει κάποιος για την ανάρτηση στη “Διαύγεια” του Δήμου Τριφύλιας της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την «Εγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου - Λιμενικού Ταμείου – Μεσσηνίας - Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου - Δήμου Τριφυλίας για το έργο: Ανάπτυξη αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης».

Χρειάστηκαν δύο ορθές επαναλήψεις για να «πετύχουν» τους σωστούς ΑΔΑ που αφορούν τόσο την πρόσκληση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και τη μελέτη που αφορά το έργο.

Να σημειώσουμε ότι στην πρώτη ανάρτηση της απόφασης είχαν  λάθος και τους δύο ΑΔΑ. Μετά από δημοσιεύματα έγινε διόρθωση του ΑΔΑ που αφορούσε την πρόσκληση του υπουργείου με ορθή επανάληψη, ενώ χθες ακολούθησε μια ακόμη ορθή επανάληψη που διόρθωσε και τον ΑΔΑ της μελέτης του έργου. Το θέμα ανέδειξε η «Ε» και συζητήθηκε στο τελευταίο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού αρχικά είχε συμπεριληφθεί ο ΑΔΑ με τη μελέτη για το λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να είναι όλα σωστά, μιας και όσα έχουν γίνει για το συγκεκριμένο έργο έχουν σαφή δείγματα προχειρότητας όπως τονίστηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αν συμπεριλάβουμε δε και τις αποφάσεις που είχαν παρθεί για προγραμματική σύμβαση και υποβολή του έργου σε λάθος πρόσκληση του υπουργείου, στις αρχές του χρόνου, τότε μπορεί κανείς εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματά του. Πάντως το έργο αν τελικά γίνει κυριολεκτικά θα έχει περάσει από σαράντα κύματα και άλλες τόσες αποφάσεις με τις παλινωδίες που έχουν γίνει.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER