Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 17:18

Τα βραβεία Bravo διεκδικεί ο Δήμος Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Τα βραβεία Bravo διεκδικεί ο Δήμος Καλαμάτας

 

Τα βραβεία Bravo διεκδικεί ο Δήμος Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, έχει υποβάλει υποψηφιότητα σε 4 κατηγορίες, στο πλαίσιο του θεσμού Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2018.

Ο θεσμός αυτός εντάσσεται στην πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020 και συμβάλλει στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, μέσω μιας διαδικασίας διαλόγου και διαβούλευσης με μεγάλο αριθμό κοινωνικών εταίρων.

Ο Δήμος Καλαμάτας έχει θέσει υποψηφιότητα με 4 παρεμβάσεις του, τις οποίες οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν: Αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού του Δήμου Καλαμάτας με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους λειτουργίας του. Δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη της Καλαμάτας. Δράσεις ενημέρωσης για την ενίσχυση της εναλλακτικής διαχείρισης – ανακύκλωσης των απορριμμάτων. Λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καλαμάτας.

Τις υποψηφιότητες του Δήμου Καλαμάτας μπορείτε να δείτε και να ψηφίσετε μέσω του συνδέσμου: https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-organization/dhmos-kalamatas.514.html

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως και τις 16 Νοεμβρίου.

 


NEWSLETTER