Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 19:46

Επιτέλους απόφαση στο Δήμο Οιχαλίας μετά από 5 συνεδριάσεις

Γράφτηκε από την
Επιτέλους απόφαση στο Δήμο Οιχαλίας μετά από 5 συνεδριάσεις

Χρειάστηκαν 5 συνεχόμενες συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας προκειμένου το σώμα να εγκρίνει τελικά, κατά πλειοψηφία -την περασμένη Δευτέρα- την τροποποίηση του φετινού προϋπολογισμού του δήμου, η οποία αφορούσε τη δαπάνη για τη μεταφορά και διαχείριση των απορριμμάτων και την πληρωμή της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος των αντλιοστασίων.

Η... περιπέτεια του συγκεκριμένου θέματος ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου, με συνέπεια αυτό να επανέρχεται σε διαδοχικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στις οποίες είτε δεν προέκυπτε απαρτία, είτε καταψηφιζόταν η προτεινόμενη από τη δημοτική αρχή τροποποίηση. Μάλιστα, η δημοτική αρχή την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε τις μειοψηφίες για “πόλεμο” εναντίον της.

Τελικά, η 5η συνεδρίαση του Σώματος στην οποία επανήλθε το θέμα, αποδείχθηκε καταλυτική, καθώς έστω και κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την επίμαχη τροποποίηση κατά πλειοψηφία, καθώς εναντίον της ψήφισαν οι Σπύρος Αδαμόπουλος, Ηλίας Σακελλαριάδης, Κώστας Δημητρακόπουλος, Γιάννης Μπούζας, Στάθης Μαργαρίτης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Κούκης και Παναγιώτης Δρούμπαλης.


NEWSLETTER