Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 14:14

Δηλώσεις Φωτέα για την πυροπροστασία του ΔΗΠΕΘΕΚ και για την αποκατάσταση της Μαραθόλακκας

Γράφτηκε από την
Δηλώσεις Φωτέα για την πυροπροστασία του ΔΗΠΕΘΕΚ και για την αποκατάσταση της Μαραθόλακκας

Δηλώσεις για το θέμα της πυροπροστασίας του ΔΗΠΕΘΕΚ, αλλά και για την αποκατάσταση της Μαραθόλακκας έκανε ο επικεφαλής της "Πρωτοπορίας" Νίκος Φωτέας στο περιθώριο του χθεσινοβραδινού Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ενώ σχολίασε έκανε κριτική και για τις καθυστερήσεις εξαγγελιών της δημοτικής αρχής.

 

Για το ΔΗΠΕΘΕΚ

"Μετά τη σημερινή δήλωση του κ. Νίκα ότι το ΔΗΠΕΘΕΚ διαθέτει άδεια λειτουργίας και επειδή ο συνδυασμός μας στηρίζει τους ισχυρισμούς του σε επίσημα έγγραφα, τον καλούμε να δημοσιοποιήσει το επίσημο έγγραφο της άδειας λειτουργίας του ΔΗΠΕΘΕΚ. Σε αντίθετη περίπτωση, αποδεικνύεται ότι είναι, για μία ακόμα φορά, αναξιόπιστος".

Για τη Μαραθόλακκα

"Η σημερινή εισήγηση του κ. δημάρχου για σύναψη χρησιδανείου με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου για την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ της Μαραθόλακκας, αποδεικνύει ξανά την αναξιοπιστία του".

 

Αθλητικές εγκαταστάσεις

 

Αλήθεια, τι απόγιναν οι παιδικές χαρές και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που είχαν εξαγγελθεί σε παλαιότερα Δημοτικά Συμβούλια; Πώς καταλήξαμε από την αγορά εκ μέρους του δήμου της έκτασης σε σύναψη χρησιδανείου;


NEWSLETTER