Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 14:41

Και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας τα περίπτερα

Γράφτηκε από την

“Τα θύματα πολέμου έχουν εκδημήσει” δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δήλωση, που συνοδεύθηκε και από τη διαπίστωση του δημάρχου για την ανάγκη αναθεώρησης της “πολιτικής περιπτέρων” στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, έγινε από τον Π. Νίκα στην προ ημερησίας διάταξης διαδικασία, όταν από τον επικεφαλής του συνδυασμού “Πρωτοπορία” Νίκο Φωτέα ζητήθηκαν εξηγήσεις για το λόγο που ο δήμος θα προσφύγει εναντίον της απόφασης αρμοδίων οργάνων, η οποία απέρριψε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την μετακίνηση του περιπτέρου από τη γωνία Αριστομένους και Φραντζή.

“Υπάρχουν σειρά λόγοι που πρέπει να μετακινηθεί” είπε ο δήμαρχος, γνωστοποιώντας ότι την μετακίνηση του εν λόγω περιπτέρου -κατά μερικά μέτρα αρχικά- θα ακολουθήσει η οριστική απομάκρυνσή του.

Με τόσα καταστήματα ψιλικών που υπάρχουν αναρωτιέται κανείς γιατί χρειάζονται τα περίπτερα, όταν μάλιστα τα θύματα πολέμου έχουν προ πολλού εκδημήσει, αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER