Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 19:13

Φορτηγά και μηχανήματα αποκτά ο Δήμος Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Φορτηγά και μηχανήματα αποκτά ο Δήμος Τριφυλίας

Σε εξοπλισμό του στόλου του σε φορτηγά και μηχανήματα προχωρά ο Δήμος Τριφυλίας, καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα δημοπρατείται το έργο για την προμήθειά τους, συνολικού προϋπολογισμού 355.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος” με 250.000 ευρώ και με 105.000 ευρώ συμμετέχει και ο δήμος με ίδιους πόρους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη θα αποκτηθούν δύο φορτηγά, μία καινούργια τσάπα και ένα τρακτέρ μαζί με τα απαραίτητα παρελκόμενα μηχανήματα για τον καθαρισμό των πλαϊνών των δρόμων από τα χορτάρια. Ηδη από τον δήμαρχο υπογράφηκε η ανάληψη δαπάνης και μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης.

Επίσης υπογράφηκε η ανάληψη δαπάνης ύψους 64.653 ευρώ για την αγορά 240 πλαστικών κάδων από τον δήμο και σύντομα δημοπρατείται. Οι κάδοι αυτοί έρχονται να προστεθούν στους 250 και 120 που ήδη έχουν αγοραστεί σε αυτή τη δημοτική θητεία, όπως επισήμανε ο κ. Κατσίβελας.

Ενα ακόμη έργο που προχωρά σε δημοπράτηση είναι οι επισκευές νεκροταφείων, για το οποίο επίσης υπογράφηκε η ανάληψη δαπάνης ύψους 85.444 ευρώ.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER