Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 10:05

Έργα βελτίωσης σε 25 παιδικές χαρές του Δήμου Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Έργα βελτίωσης σε 25 παιδικές χαρές του Δήμου Τριφυλίας

 

Σημαντικά έργα-παρεμβάσεις για 25 παιδικές χαρές στο Δήμο Τριφυλίας θα γίνουν το επόμενο διάστημα, καθώς εγκρίθηκε χρηματοδότηση 205.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Πιο συγκεκριμένα, με υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση αποφασίστηκε η ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙΙΙ, της πράξης: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Τριφυλίας» συνολικού προϋπολογισμού 260.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Τριφυλίας. Το ποσό του προϋπολογισμού θα καλυφθεί από την χρηματοδότηση του υπουργείου Εσωτερικών με 205.000 ευρώ και από το δήμο με 55.000 ευρώ.

Οπως τονίζεται στην ίδια απόφαση «ο δικαιούχος δήμος για τη χρηματοδότηση της παραπάνω πράξης θα απορροφήσει πρώτα τους πόρους του υπουργείου Εσωτερικών και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι πόροι του δήμου. Η χρηματοδότηση του υπουργείου Εσωτερικών αφορά μόνο στις επιλέξιμες δαπάνες, όπως αυτές προσδιορίζονται στην πρόσκληση ΙIΙ. Ο δικαιούχος δήμος οφείλει να τηρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης ΙΙΙ, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει. Η παρούσα έχει ισχύ έως την 31η Δεκεμβρίου 2019».

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER