Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 09:29

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Αντ. Νικολόπουλος

Γράφτηκε από την
Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Αντ. Νικολόπουλος

 

“Επαγγελματικοί λόγοι”, όπως ο ίδιος δηλώνει σε γραπτή ανακοίνωσή του, υποχρέωσαν τον Αντώνη Νικολόπουλο σε παραίτηση από τη θέση του αντιδημάρχου Μεσσήνης, με έγγραφό του προς τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη ο οποίος και την έκανε αποδεκτή.

Στην ίδια ανακοίνωση, ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος διαβεβαιώνει ωστόσο ότι “θα είμαι παρών και υποψήφιος με το Γιώργο Τσώνη μπροστάρη και στις ερχόμενες εκλογές”.

Αναλυτικά, στη γραπτή του δήλωση ο Αντ. Νικολόπουλος σημειώνει: “Η προσφορά υπηρεσίας στον τόπο μου και στους συμπολίτες από τη θέση του δημοτικού συμβούλου είναι και παραμένει κυρίαρχη. Είχα την τιμή, πέρα από αυτό, να τύχω της εμπιστοσύνης του δημάρχου Γιώργου Τσώνη και να είμαι αντιδήμαρχος. Ανυπέρβλητοι επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να διατηρήσω τη θέση του αντιδημάρχου. Παραμένω δημοτικός σύμβουλος στην παράταξή μας, με το Γιώργο Τσώνη δήμαρχο. Το 2014 ξεκινήσαμε μαζί, είμαστε μαζί και θα συνεχίσουμε μαζί με τους συμπολίτες. Θα είμαι παρών και υποψήφιος με τον Γιώργο Τσώνη μπροστάρη και στις ερχόμενες εκλογές. Δήμαρχε σε ευχαριστώ και πάμε”.

Η παραίτηση, όπως έγινε γνωστό, υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και με την απόφαση αποδοχής της ο δήμαρχος Γ. Τσώνης δηλώνει ότι απαλλάσσει τον Αντ. Νικολόπουλο από τα καθήκοντα του από σήμερα Παρασκευή 16 του μήνα.


NEWSLETTER