Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 18:13

Καθορισμός όρων διαγωνισμών από την Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καθορισμός όρων διαγωνισμών από την Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

Τον καθορισμό των όρων για τέσσερις διαγωνισμούς καλείται να αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας που συνεδριάζει αύριο Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα θα γίνει ο καθορισμός των όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Επισκευή – βελτίωση νεκροταφείων», της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού», του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων» και του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Επισκευή παλαιού Λυκείου Φιλιατρών».

Επίσης η επιτροπή θα κληθεί να πάρει απόφαση επί των εξηγήσεων – πληροφοριών που υποβλήθηκαν από τον προτεινόμενο προσωρινό ανάδοχο του έργου «Βελτίωση προαυλίου 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων και επισκευή κτηρίου», σχετικά με τις τιμές της οικονομικής του προσφοράς.

Ακόμα θα συζητηθούν τα εξής θέματα: Λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση τροποποίησης της σύμβασης προμήθειας οικοδομικών υλικών Δήμου Τριφυλίας 2018. Εκδοση εντάλματος προπληρωμής για δαπάνη τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων στις περιοχές Τ.Κ. Φλόκας, Τ.Κ. Εξοχικού, Τ.Κ. Στασιού, Δ.Κ. Κυπαρισσίας, για δαπάνη ηλεκτροδότησης pillar στην περιοχή γηπέδου Τ.Κ. Κοπανακίου, στη Δ.Κ. Φιλιατρών, στην Τ.Κ. Λυκουδεσίου, καθώς και ορισμός υπολόγου. Επικύρωση αποτελέσματος κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ. για τον ορισμό της επιτροπής διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Επισκευή – βελτίωση νεκροταφείων». Επικύρωση αποτελέσματος κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ. για τον ορισμό της επιτροπής διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Επισκευή παλαιού Λυκείου Φιλιατρών». Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2018 (εισήγηση προς Δ.Σ.)

Κ.Μπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER