Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 13:57

Συμβάσεις για έργα σε σχολικά γήπεδα και Στάδιο Πύλου 

Γράφτηκε από την
Συμβάσεις για έργα σε σχολικά γήπεδα και Στάδιο Πύλου 

 

Συμβάσεις για την εκτέλεση εργασιών στα γήπεδα σχολείων του Δήμου Πύλου - Νέστορος και στο δημοτικό στάδιο Πύλου υπογράφηκαν χθες μεταξύ του δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη και του εκπροσώπου της εταιρείας «Βορβίλα Κωνσταντίνου και ΣΙΑ Ο.Ε.».

Συγκεκριμένα υπογράφηκαν στο Δημαρχείο στην Πύλο τα συμφωνητικά για την εκτέλεση εργασιών με τίτλο «Εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησης ακρυλικών δαπέδων των Δ.Ε. Πύλου, Κορώνης και Νέστορος».

Σύμφωνα με τις μελέτες θα γίνει διαμόρφωση και επίστρωση με ακρυλική ελαστικοσυνθετική επένδυση ενός γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο Δημοτικό Σχολείο Κορώνης, στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Χώρας και στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο Πύλου.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, στην τιμή της προσφοράς θα περιλαμβάνεται η συντήρηση της υφιστάμενης ασφαλτικής επιφάνειας, η μεταφορά και η τοποθέτηση του ακρυλικού ελαστικοσυνθετικού αθλητικού τάπητα μετά των γραμμογραφημένων τμημάτων, έτοιμου για χρήση σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης.

Παράλληλα θα γίνει παρέμβαση στο δημοτικό στάδιο Πύλου, με την κατασκευή σκαμμάτων και διαδρόμου τριπλούν και μήκους.

Τα έργα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 30.000 ευρώ. Σε δήλωσή του ο κ. Καφαντάρης υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσουμε τις αθλητικές υποδομές των σχολείων του δήμου μας. Μέριμνά μας είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες να αθλούνται σε σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης».

 

 


NEWSLETTER