Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 09:14

Σύσκεψη για την πλατεία ζητεί ο Μπρεδήμας

Γράφτηκε από τον

Διαμαρτυρίες πολιτών για τον τρόπο αλλά και τους ρυθμούς με τους οποίους υλοποιείται το έργο ανάπλασης στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας μετέφερε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Μπρεδήμας, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Θ. Μπρεδήμας ζητεί από το δήμαρχο να συγκαλέσει σύσκεψη προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τυχόν προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν και θα έχουν ως συνέπεια την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου.
«Εγινα δέκτης διαμαρτυριών από πολίτες για το ρυθμό και τον τρόπο εκτέλεσης του έργου, καθώς κόβονται δέντρα που δεν θα έπρεπε να κοπούν», είπε ειδικότερα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, καλώντας τη δημοτική αρχή να διερευνήσει περαιτέρω.
«Η δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί ότι θα υπάρξουν γρήγοροι ρυθμοί, όμως μόλις ένα σκαπτικό και ένα φορτηγό εργάζονται στον περιφραγμένο χώρο, αντί να υπάρχουν περισσότερα συνεργεία ώστε να τελειώσει το έργο ταχύτερα» είπε ο Θ. Μπρεδήμας - εκτιμώντας ότι «θα έχουμε καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα, που θα επηρεάσει τις επόμενες φάσεις ανάπλασης».